vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Cât va cheltui Primăria Constanța pentru iluminatul festiv de Crăciun? Suma a stârnit deja reacții

Cât va cheltui Primăria Constanța pentru iluminatul festiv de Crăciun? Suma a stârnit deja reacții

de Redacția Dotto

3,5 milioane de lei va cheltui Primăria Constanța pentru iluminatul festiv de Crăciun. Cel puțin așa susține deputatul PSD Constanța, Lucian Lungoci, care a avut și o reacție la această decizie.

“În plină criză a prețurilor la gaze naturale și energie electrică, primarul Vergil Chițac a decis să folosescă banii din bugetul municipalității pe luminițe de Crăciun!”, a scris Lungoci pe pagina sa de socializare.

“Cu 3,5 milioane de lei, sumă strânsă din taxele și impozitele noastre, va fi plătit iluminatul festiv din municipiul Constanța. În sectorul 6 din Capitală, în Hunedoara sau Botoșani, în Paris și în Germania se renunță la beculețele și ghirlande luminoase, singurele zone iluminate puternic de Crăciun fiind parcurile pentru copii. În Constanța, se vor cheltui peste 700.000 de euro! În condițiile în care există incertitudini legate de prețul real al gigacalorie și de valoarea pe care municipalitatea o poate subvenționa”, a continuat deputatul social – democrat.

În același mesaj, Lucian Lungoci îndeamnă la o “atitudine precaută” în ceea ce privește cheltuirea bugetului local la sfârșitul anului. “În această iarnă, important este să fie asigurate sumele pentru subvenționarea gigacaloriei, precum și ajutorul de încălzire pentru familiile cu venituri reduse!”, transmite Lungoci.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult