Cătălin Cîrjan promovat la prima echipă a lui Arsenal!
HomeBreaking newsCătălin Cîrjan promovat la prima echipă a lui Arsenal!
Breaking news - Sport - luni 21 decembrie 2020

Cătălin Cîrjan promovat la prima echipă a lui Arsenal!

Cătălin Cîrjan (18 ani) s-a antrenat în ultimele luni alături de seniorii lui Arsenal, pregătiți de Mikel Arteta. În această seară, impresarul mijlocașului român a anunțat că acesta a fost promovat în mod oficial la prima echipă a „tunarilor”. Astfel, Cîrjan ar putea chiar să debuteze în Premier League în următoarea perioadă.

Cătălin Sărmășan, agentul jucătorului:

Sunt fericit să confirm faptul că jucătorul Cătălin Cîrjan face acum parte în mod oficial din prima echipă a lui Arsenal. Îl așteaptă un progres uriaș în continuare. Va munci din greu și își va împlini visele. Mult succes, Cătă! Sunt mândru de tine!„, a scris impresarul său.

Cîrjan a fost chemat de Arteta la antrenamentele primei echipe a lui Arsenal în vară. Apoi, românul a fost inclus în lotul U23 al „tunarilor”, de unde managerul „tunarilor” îl poate convoca oricând la prima echipă, inclusiv la meciurile din Premier League.

CĂTĂLIN CÎRJAN, PRINTRE CEI MAI BUNI FOTBALIȘTI ROMÂNI DIN GENERAȚIA LUI

Cătălin este un mijlocaș ofensiv de creație, putând juca însă oriunde in linia mediană, de 1,74m, cu o tehnică remarcabilă, un control excelent al mingii și o abilitate excelentă de a dribla. Deține un șut bun și trage bine de la distanță cu ambele picioare, chiar dacă piciorul sau de bază este dreptul.

Este genul de jucător care poate face diferența prin goluri spectaculoase, dar, mai ales, prin pase decisive. Are o viziune deosebită asupra jocului, deși, uneori, tinde să facă exces de driblinguri, iar duelurile fizice încă îi pun probleme.

Din prima zi în care am ajuns la academie, am știut că locul meu este aici și că acesta este clubul unde pot ajunge la cel mai înalt nivel. Am visat să joc aici încă de la vârsta de 5 ani, când purtam cu mândrie tricoul lui Thierry Henry. Sunt gata să fac totul pentru a-mi îndeplini visul„, spunea Cătălin Cîrjan, cu ceva timp în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Constănțenii trebuie să plătească o gigacalorie mai ieftină!

În mod evident, Constanţa are nevoie de o nouă abordare privind serviciul public de furniz…