joi, 18 aprilie, 2024
Home Breaking news Cățel salvat de paramedici

Cățel salvat de paramedici

de Andreea Bălan

Pentru salvatori, fiecare viață salvată contează.

Un cățel a fost salvat sâmbăta aceasta de paramedicii constănțeni după ce a fost găsit fără suflare în timpul intervenției la un incendiu. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, pompierii constănțeni au intervenit pe 7 ianuarie la un incendiu izbucnit în dormitorul unui apartament din Constanța.

După ce au evacuat un bărbat cu o ușoară intoxicație cu fum, l-au găsit și pe Rio. Micuțul patruped nu mai respira. Paramedicii i-au făcut inițial masaj cardiac și i-au administrat oxigen până și-a revenit. Acum atât Rio și stăpânul său sunt în afara oricărui pericol, transmit pompierii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult