duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Căutările celor doi bărbați dispăruți în mare continuă

Căutările celor doi bărbați dispăruți în mare continuă

de Redacția Dotto

Continuă căutările celor doi bărbați dispăruți în Marea Neagră. Scafandrii militari au ieșit în larg și astăzi începând cu ora 08:15.

Este vorba despre 29 de salvatori care acționează cu 11 autospeciale de scafandrii. Este deja a treia zi de căutări, după ce, luni, doi bărbați au intrat în mare, în Mamaia Nord și nu au mai ieșit la mal. Un muncitor a fost cel care a dat alarma, iar în căutarea lor au pornit la scurt timp forțe de ordine impresionante de la ISU, Garda de Coastă și Agenția de Salvare a Vieții Omenești pe Mare.

La căutări a participat și un elicopter SMURD, care a survolat deasupra mării. Pe măsură ce timpul a trecut, forțele de căutare și salvare au luat în calcul și ipoteza ca cei doi bărbați să nu fi fost în vreun pericol și să fi ieșit la mal în altă parte a plajei. Pe nisip au fost găsite două perechi de șosete, dar asta nu înseamnă neapărat ca acestea aparțin celor doi bărbați.

Salvatorii au scanat marea și luni și marți până la lăsarea întunericului, dar nu au dat de urma celor doi. Aceasta este prima alertă de amploare din acest sezon estival la care ISU Dobrogea răspunde cu echipaje de intervenție pe mare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult