Căutările celor doi bărbați dispăruți în mare continuă

Continuă căutările celor doi bărbați dispăruți în Marea Neagră. Scafandrii militari au ieșit în larg și astăzi începând cu ora 08:15.

Este vorba despre 29 de salvatori care acționează cu 11 autospeciale de scafandrii. Este deja a treia zi de căutări, după ce, luni, doi bărbați au intrat în mare, în Mamaia Nord și nu au mai ieșit la mal. Un muncitor a fost cel care a dat alarma, iar în căutarea lor au pornit la scurt timp forțe de ordine impresionante de la ISU, Garda de Coastă și Agenția de Salvare a Vieții Omenești pe Mare.

La căutări a participat și un elicopter SMURD, care a survolat deasupra mării. Pe măsură ce timpul a trecut, forțele de căutare și salvare au luat în calcul și ipoteza ca cei doi bărbați să nu fi fost în vreun pericol și să fi ieșit la mal în altă parte a plajei. Pe nisip au fost găsite două perechi de șosete, dar asta nu înseamnă neapărat ca acestea aparțin celor doi bărbați.

Salvatorii au scanat marea și luni și marți până la lăsarea întunericului, dar nu au dat de urma celor doi. Aceasta este prima alertă de amploare din acest sezon estival la care ISU Dobrogea răspunde cu echipaje de intervenție pe mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…