sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Căutate în Suedia, găsite la Mahmudia

Căutate în Suedia, găsite la Mahmudia

de Ileana Gheorghiu

Motoare de barcă ce erau căutate de polițiștii din Suedia au fost găsite la Mahmudia. Potrivit Gărzii de Coastă, acestea se aflau la doi pescari din Mahmudia.

Cele două motoare au câte 150 de CP și valorează împreună 50.000 de lei. Acestea erau semnalate în bazele de date ca fiind căutate pentru confiscare de către autoritățile din Suedia. Pescarii au spus că nu aveau cunoștință despre situația juridică a bunurilor și despre faptul că sunt căutate de către autoritățile din Suedia. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar motoarele în cauză au fost confiscate. Potrivit Gărzii de Coastă la percheziții au participat polițiștii de frontieră de la Serviciul Teritorial, împreună cu polițiști din cadrul Grupului de Nave Sulina și specialiști ai Agenției FRONTEX.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult