miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Caz șocant la Medgidia. O tânără s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului. Abia născuse primul copil

Caz șocant la Medgidia. O tânără s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului. Abia născuse primul copil

de Redacția Dotto

Caz șocant la Medgidia. O femeie care abia a născut s-a aruncat de la etajul 3 al spitalului din oraș. Avea 34 de ani, iar în spital, alături de ea, se află și mama ei, care o îngrijea. Posibil ca depresia post-partum să o fi determinat să recurgă la acest gest, însă poliția face anchetă împreună cu medicii din spital, ca să lămurească această poveste îngrozitoare.

Tânăra mămică se internase în maternitatea din Medgidia, cu o zi înainte. Fusese sub supraveghere medicală în perioada sarcinii și toate decurgeau bine, însă le-a spus medicilor că ar vrea să nască prin cezariană. De altfel asta a fost singura interacțiune cu doctorii, pe toată perioada petrecută în spital.

„Mama a fost foarte tăcută și rezervata, chiar și la operație, în timpul operației cezariene a stat doamna psiholog cu ea și nici mama nici bunica maternă nu au dorit să se implice, să vadă copilul, să-l atingă. Nu a dorit să se implice emoțional cu copilul. A văzut-o după naștere și-atât, dar nu cu pupici, cu chestii de-astea cum se face de-obicei” spune medicul neonatolog, Magdalena Oprea, din maternitatea Spitalului Medgidia.

Comportamentul femeii le-a dat de gândit doctorilor de la Medgidia dar, chiar și-așa, nimeni nu a anticipat ce va urma. Femeia de 34 de ani a renunțat pe loc la calitatea ei de mamă.

„După ce a născut, a semnat o hârtie conform protocolului, în prezența consilierului juridic si asistenței sociale, că nu dorește copilul” ne-a declarat Dorel Oprea, managerul spitalului Medgidia.

Apoi, a mai trăit câteva ore. Deși stătea-n salon cu mama ei care-o-ngrijea, tânăra a găsit momentul când a dispărut de sub privirile tuturor și s-a aruncat în gol.

„La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Municipal Medgidia” a transmis Olimpia Ceară, de la IPJ Constanța.

Și medicii și pacienții au rămas șocați. Surse din anturajul familiei spun că pacienta avea probleme de ordin psihologic, neconfirmate însă.

„Una din 7 femei care au născut, suferă de depresie post-partum. Una din 5 dintre aceste femei au gânduri de suicid. 20% din femeile care mor în primul an după nașterea copilului lor, o fac prin suicid. Cu siguranță această persoană suferea de o formă de depresie: ideea de a avea un copil, schimbările, toate hormonale, schimbările poate de status social, gândurile, sunt/nu sunt capabilă, voi fi/nu voi fi o mama bună ?…” explică psihologul Cristina Dincu.

Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru stabilirea cauzelor decesului. Cercetările au fost preluate de polițiști, care trebuie să stabilească toate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult