vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Cazare de la 57 de lei/noapte, pe litoral

Cazare de la 57 de lei/noapte, pe litoral

de Redacția Dotto

Vești bune pentru români! Programul Litoralul pentru toți este în plină desfășurare. Peste 40 de hoteluri pun la bătaie 4.000 de locuri de cazare, la tarife cu până la 70 la sută mai mici ca în plin sezon.

Cel mai ieftin este la un hotel de trei stele din sudul litoralului, 57 de lei pe noapte locul în camera dublă.

Tarifele pornesc de la 57 de lei de persoană pe noapte, la un hotel de 3 stele din sudul litoralului. În preț este inclusă doar cazarea. Există însă în program și hoteluri care oferă și alte facilități, inclusive regim all inclusive cu access la piscină, loc de joacă pentru copii și parcare. La Jupiter spre exemplu la un hotel de trei stele o noapte de cazare în regim all inclusive costă de la 200 de lei de persoană.

Programul ”Litoralul pentru Toți”, se desfășoară în perioada până pe 18 iunie, iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult