joi, 18 aprilie, 2024
Home DOTTO News Ce mâncăm în perioada de post? Sfaturi de la specialiștii în alimentația vegană

Ce mâncăm în perioada de post? Sfaturi de la specialiștii în alimentația vegană

de Redacția Dotto

De aproape două săptămâni, creștinii ortodocși au intrat în Postul Crăciunului. În afară de beneficiile sufletești pe care credincioșii le obțin ținând un astfel de post, oamenii de știință consideră că postul alimentar are un aport sănătos și asupra trupului. Restricţiile la lactate, ouă şi carne pe care le presupune postul ar putea fi însă, dificil de respectat pentru mulţi, iar dacă la acestea se adaugă şi o alimentaţie deficitară în proteine şi minerale, atunci sănătatea ar putea fi afectată.

În acest context, sfaturile specialiștilor pentru perioada de post pot fi foarte utile. Pentru a afla ce este bine să mâncăm atunci când ținem post, discutăm acum cu chef Alina Alexandrov.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult