duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Ce spune IPJ despre accidentul în care a fost implicată o mașină de poliție în municipiul Constanța

Ce spune IPJ despre accidentul în care a fost implicată o mașină de poliție în municipiul Constanța

de Redacția Dotto

La data de 05 iulie. a.c. în jurul orei 17.30 polițiștii din cadrul Serviciul Siguranța Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că la intersecția străzilor Mangaliei cu Pandurului a avut loc un accident rutier între o autospecială de poliție și un autoturism din care a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

Din primele verificări efectuate, autospeciala de poliție se deplasa pe Șoseaua Mangaliei, în regim prioritar, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar la intersecție cu strada Pandurului a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din partea stângă a conducătorului autospecialei,  la culoarea verde a semaforului electric în funcțiune. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară  a polițistului care conducea autospeciala de poliție.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatele din dotare pentru determinarea prezenței alcoolului și a drogurilor, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult