Ce sunt constelațiile?

Scăderea temperaturilor înseamnă un bun prilej pentru pasionații de astronomie și astrologie să observe cerul în timpul nopții. Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, dr. Adrian Bîlbă, le-a explicat constănțenilor că la Planetariu se pot face observații în această perioadă de vreme rece. Singura condiție este ca cerul să fie senin.

Vremea însorită din aceste zile este un bun prilej pentru observații cerești! Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, doctorul Adrian Bîlbă, a explicat într-un interviu ce sunt constelațiile.

Pasionații de astronomie așteaptă de foarte multă vreme aceste zile însorite și speră că vor fi și nopți clare. Asta înseamnă că, mai ales dacă îngheață, tot ce înseamnă vapori de apă din atmosferă și se depun sub formă de chiciură sau zăpadă, iar aerul clar va putea permite ca aștrii se poată vedea cu ușurință.

Șeful Complexului Muzeal a mai explicat care este legătura dintre astronomie și astrologie și cum ne poate afecta viața.

Sunt frumoase zodiile, e interesant să vorbim de ele, dar în același timp e un pic nefiresc ca numele de logos să fie furat de către astrologi, a mai declarat Adrian Bîlbă.

Check Also

Se îngroașă gluma: Buget record pentru apărare în SUA – 2,4 miliarde de dolari pe zi

Washington – Congresul Statelor Unite a aprobat un buget record de 886 de miliarde d…