miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Cei mai buni kiteri din lume vin la Constanța, la Big Air Kite Contest

Cei mai buni kiteri din lume vin la Constanța, la Big Air Kite Contest

de Redacția Dotto

Cerul Constanței va fi cucerit mâine, 26 septembrie, de zeci de kiteri care se vor întrece la concursul Big Air Kite.

Evenimentul va începe la ora 11:00, pe o plajă din Constanța. Acest concurs impresionant, axat pe sărituri spectaculoase și trick-uri pline de adrenalină, reușește să adune la un loc o mulțime de sportivi cu pasiune pentru kiteboarding, atât din România, cât și din întreaga lume.

Participanții se pregătesc să-și demonstreze abilitățile și creativitatea în fața unui public numeros și entuziast. Cei mai buni kiteboarderi vor trebui să impresioneze un juriu extrem de exigent, care va evalua performanțele.

De exemplu, la BIG AIR KITE CONTEST sunt invitați doi dintre cei mai cunoscuți practicați ai acestui sport.

Ruben Lenten

Kitesurfer profesionist și inventator al celui mai emblematic truc în kiteboarding, Megaloop, Ruben Lenten este o icoană în industrie și un model de urmat pentru următoarea generație. Fascinat de puterea și dinamica sportului, el s-a angajat să depășească limitele și să-și împărtășească pasiunea cu lumea.

Baptiste Bourdoulous

Kiteboarder profesionist/Antrenor/Organizator/Tester de Kitetrip. De 17 ani impune noi limite ale acestui sport și dovedește că este practicantului unuia dintre cele mai frumoase sporturi.

Câștigătorul concursului va pleca acasă cu un CEC de 10.000 de euro.

Prin organizarea acestui concurs, Constanța își consolidează poziția de destinație de top pentru sportivi și turiști atât în sezonul estival, cât și în extrasezon.

BIG AIR KITE CONTEST powered by BCR & Porsche Romania se va putea urmări LIVE pe paginile de socializare https://www.facebook.com/funkytravelro și https://www.facebook.com/wegokitespot

Evenimentul se desfășoară cu susținerea Organizației de Management a Destinației Mamaia-Constanța, Primăria Constanța și a mai multor parteneri privați.

Atracțiile turistice nu se încheie odată cu sfârșitul sezonului estival. De fapt, toamna oferă condiții meteo ideale pentru sporturile nautice și ne bucurăm să fim parte din această completare a imaginii zonei de litoral Mamaia-Constanța cu statutul de hub al evenimentelor sportive de calibru„, subliniază George Măndilă, președinte OMD Mamaia-Constanța.

Competiția sportivă nu este singurul eveniment major susținut de OMD în această toamnă. În urmă cu o săptămână, Mamaia a fost gazdă pentru două manifestări publice de anvergură, care au adus la malul mării câteva mii de turiști, pe parcursul mai multor zile. Meciurile de tenis din Cupa Davis, România – Taiwan, desfășurate la Club Idu Mamaia și Festivalul Sunwaves, organizat în stațiune pentru a doua oară în acest an, au contribuit, de asemenea, la consolidarea imaginii zonei Mamaia-Constanța ca destinație versatilă, care poate deveni oferi cele mai bune condiții pentru evenimente mari.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult