Cel mai așteptat festival al verii

În mai puțin de 24 de ore se deschid porțile celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea.

280 de mii de oameni sunt așteptați la eveniment, peste 10 la sută dintre ei, străini. Pe tineri îi așteaptă un univers vibrant de muzică, magie și mare, unde timpul se suspendă, iar distracția devine fără limite. Organizatorii și autoritățile de la malul mării au luat toate măsurile de siguranță pentru ca distracția tinerilor să nu fie afectată de incidente.

200 de artiști internaționali de top sunt așteptați la Neversea. Producția festivalului se anunță impresionantă. Șase scene pentru muzică, persoanaje fantastice, dansatori, animatori și decoruri supradimensionate.

Scena principală va avea peste 500 mp de ecran led, 26 metri înălțime, peste 55 de metri la bază și o deschidere de 20 metri performance area. Echipamentele necesare construcției scenei principale au fost transportate cu peste 60 tiruri din țară care au venit atât din țară, cât și din Belgia, Olanda, Germania și Polonia. Montajele s-au realizat cu utilaje de ridicat de peste 100 tone și nacele care pot ajunge până la 40 de metri înălțime.

Pentru ca festivalul să se desfășoare fără incidente, pe litoral s-au mobilizat forte impresionante: de la organizatori și administrația locală, până la polițiști Anti-tero și Anti-drog. Cu ochii pe festival vor fi și jandarmii, dar mii de agenți de la societăți private de protecție și pază. În perimetrul festivalului vor fi amplasate spitale mobile și mai multe puncte de prim ajutor.

Va fi cel mai aglomerat weekend de la începutul verii, mai ales în Mamaia, Constanța și Năvodari. Petrecăreții au ocupat deja aproape toate locurile de cazare disponibile. Zece procente din bilete au fost vândute turiștilor din străinătate. Accesul la festival se va face pe bază de bilet sau de abonament. Prețurile pornesc de la 330 de lei pentru o zi de distracție și ajung la aproape 2.ooo de lei pentru un abonament de patru zile, în zona VIP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Noaptea Cercetătorilor Europeni la UMC Constanța 

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sărbătorirea Nopții Cercetătorilor Europ…