Cel mai frumos cadou de Crăciun este șansa la viață

Cel mai frumos cadou de Crăciun este șansa la viața! Cu acest gând au venit astăzi să doneze sânge la Centrul Regional de Transfuzii Constanța zeci de tineri. Iar gestul lor oferă cu siguranță speranță, încredere și curaj pacienților aflați în suferință.

Directorul Centrului face apel la constănțeni să vină să doneze și în perioada Sărbătorilor, mai ales că în spitale este în permanență nevoie de sânge.

Perioada sărbătorilor de iarnă nu este doar despre a primi cadouri ci și despre a oferi. Și ce cadou poate fi mai frumos decât șansa la viață. Zeci de pacienți din spitalele constănțene au nevoie zilele acestea de sânge, iar ajutorul din partea unor oameni de bine nu a întârziat să apară. La Centrul Regional de Transfuzii Sanguine este plin de donatori.

Directorul Centrului face apel la toți cei care pot să doneze să nu întârzie să o facă și spune că Centrul funcționează și în această perioadă conform programului obișnuit.

Deși circa o treime din populație este eligibilă pentru a dona sânge, totuși doar 5% dintre români vin la centrele de transfuzii. Tocmai de aceea, cu gestul său fiecare donator oferă speranță și curaj pacienților aflați în suferință și celor dragi lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Spa-urile de la mare, pline ochi de turiști

Constanța, cea mai populară destinație turistică din România, în timpul verii, a devenit f…