miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Cel mai frumos cadou, debutul la națională

Cel mai frumos cadou, debutul la națională

de Andreea Bălan

Debutul la echipa Națională ar fi cel mai frumos cadou pentru Louis Munteanu. Atacantul împlinește 21 de ani chiar în ziua meciului cu Kosovo.

Fotbalistul Fiorentinei împrumutat la Farul Constanța a impresionat în acest sezon în care a reușit 10 goluri și 6 pase decisive în SuperLigă, motiv pentru care a primit o nouă convocare la Naționala României. Atacantul crescut la Academia Hagi a fost și marcatorul golului care a făcut-o campioană pe Farul Constanța în partida cu FCSB.

Louis Munteanu este optimist și este convins că „tricolorii” pot să obțină cele 6 puncte din partidele cu Kosovo și Elveția.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult