miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Cel mai mare concurs de caiac canoe organizat pe lacul Siutghiol

Cel mai mare concurs de caiac canoe organizat pe lacul Siutghiol

de Redacția Dotto

Tinerii din județul Constanța vor fi martorii unui eveniment extraordinar, care marchează finalul unei călătorii pline de pasiune și dedicație pentru sporturile nautice. Proiectul „Prinde vânt în vele” gestionat de Asociaţia Club Sportiv Constanţa Sailing și sprijinit financiar de Consiliul Judeţean Constanţa, a ajuns la momentul culminant cu cel mai mare concurs de caiac canoe organizat pe Lacul Siutghiol.

“Încheiem cele 4 luni de activități sportive, așa cum am început cu un concurs național de sport nautic, de data aceasta de caiac canoe, în colaborare cu Clubul Sportiv Farul Constanţa. Considerăm că ne-am atins scopul proiectului, chiar dacă suntem pe ultima suta de metri și încă nu e finalizat. Peste 500 de copii s-au bucurat de apă, vânt sau padele, unii dintre ei devenind sportivi legitimați ai clubului. Ne am dorit sa scoatem copiii din casă și să le oferim o alternativa la sporturile pe care le știau sau practicau. Am văzut copii motivați să reușească în viață, copii fericiți atunci când sunt pe apă, uitând de neajunsurile de acasă sau lipsa unui sau a ambilor părinți plecați din țară să muncească pentru a le asigura un trai mai bun. Așteptăm copiii sa își scoată parinţii la cel mai mare concurs organizat pe lacul Siutghiol, în incinta clubului Farul, secțiunea caiac canoe, sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 09.00”, au transmis organizatorii, reprezentanţii Asociaţiei Club Sportiv Constanţa Sailing.

Prin proiectul “Prinde vânt în vele” din această ediţie s-a dorit popularizarea sporturilor nautice în rândul copiilor din judeţul Constanţa. Au fost închiriate echipamente şi au avut loc deplasări în mai multe localităţi, pentru demonstraţii gratuite, în: Constanţa, Ovidiu, Năvodari, Limanu, Ghindăreşti, Capidava. Grupul-ţintă l-a reprezentat copii cu vârsta cuprinsă între 9 şi 14 ani, copii ce provin din familii defavorizate social.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult