duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Cele mai noi tendințe în industria HORECA, la Târgul IMM-urilor de la Mamaia

Cele mai noi tendințe în industria HORECA, la Târgul IMM-urilor de la Mamaia

de Redacția Dotto

Expoziție de inovații și tendințe în HORECA. La Mamaia s-a deschis astăzi Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, destinat industriei hotelurilor și restaurantelor.

Evenimentul este organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului în parteneriat cu Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța.

„Organizația de Management este partener al acestui eveniment, face parte din nișa noastră pe care o sprijinim și vom fi parteneri pentru orice tip de eveniment de acest gen deoarece trebuie să creștem această nișă pentru a avea vizitatori în Constanța și Mamaia, inclusiv în extrasezon” spune Sebastian Puznava, vicepreședintele OMD Mamaia-Constanța.

Târgul industriei HORECA aduce împreună profesioniști în domeniu, care timp de trei zile își vor prezenta serviciile și produse în cadrul unor expoziții,  seminarii, mese rotunde și diverse workshop-uri. Printre expozanți se vor număra atât producători de textile și uniforme pentru hoteluri și restaurante, cât și la furnizori de echipamente profesionale HORECA, precum și prestatori de servicii de amenajări interioare și exterioare. La târgul de la Pavilionul Expozițional a fost prezent și Ministrul Economiei și Turismului.

„Trebuie să ne pregătim pentru viitorul sezon estival în această perioadă, în acest interval de iarnă și atunci ideea de a organiza acest târg de echipamente și de dotări pentru toată industria HORECA în această perioadă, la Constanța cred că este una binevenită” a spus ministrul Ștefan Radu Oprea.

Sâmbătă vor fi organizate ateliere de lucru cu specialiști în resurse umane și recrutare personal extern dar și workshop-uri legate de tehnologiile viitorului cum ar fi robotizarea și monitorizarea digitală în curățenia profesională. Una dintre firmele expozante, prezente la târg a adus și câțiva roboți destinați curățeniei profesionale din hoteluri și restaurante.

„Robotul face parte din avangardă, este tehnologia care vizează viitorul. Roboțelul face curățenie. Acesta este un robot care aspiră, spală și curăță. Mai avm un robot de prezentare și practic de servire pentru restaurant” ne-a spus Mircea Frătuţescu, reprezentantul unui distribuitor de detergenți & accesorii.

Târgul deschis la Pavilionul Expozițional promovează mediul antreprenorial, dezvoltarea afacerilor şi ocuparea forţei de muncă în domeniul HORECA.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult