Restricțiile

Primăria Constanța pune la dispoziția cetățenilor 10 centre de autorecenzare asistată. Reprezentanții Primăriei fac apel la constănțeni și îi îndeamnă să participe până pe data de 15 mai la autorecenzare, în ziua și la ora la care au disponibilitate fără a aștepta vizita recenzorului.

Autorecenzarea a debutat încă de ieri, iar în cazul în care nu dispuneți de un laptop sau de o tabletă, puteți apela la unul din centrele de autorecenzare asistată. Acestea se află la Agențiile SPIT nr. 3, 4 și 6, la Centrul Informare Cetăţeni din City Park Mall, Cluburile de Pensionari situate pe str Zorelelor
și șoseaua Mangaliei, la Biblioteca de la Arhiepiscopia Tomisului, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Biblioteca Județeană Constanța și la sediul de Termoficare Constanța de pe str. Brizei. Este indicat ca persoana care pre-înregistrează gospodăria să fie persoana care cunoaște cel mai bine locația și membrii ei. În situaţia în care nu vă autorecenzaţi, în perioada 16 mai -17 iulie 2022, veţi fi recenzaţi la domiciliu, prin interviu faţă în faţă cu un recenzor care va înregistra datele dumneavoastră pe tabletă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

O nouă organizație pentru promovarea orașului

Vom avea o nouă structură pentru promovarea destinației de vacanță Constanța – Mamaia. Aut…