marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Centre wellness și SPA pline, la malul mării

Centre wellness și SPA pline, la malul mării

de Andreea Bălan
SPA

Turismul… pentru sănătate aglomerează din nou stațiunile din sudul litoralului.

Câteva dintre hotelurile care oferă servicii de wellness și SPA sunt pline ochi atât de turiști români, dar și de străini, care vin aici pentru o stare de bine și fizică, dar și… spirituală.

Turismul pentru sănătate înregistrează creşteri şi de 30 de procente, de la un an la altul, spun specialiștii, cererea pentru servicii de wellness și SPA cunoscând o ascensiune neașteptată în pandemie. Așa se face că acum centrele Spa și bazele de tratament din Eforie Nord sunt pline ochi de turiști care caută vindecare și pentru trup, dar și pentru suflet.

Wellness însumează activități care împiedică îmbolnăvirile, îmbunătățesc sănătatea și sporesc calitatea vieții, spun cei care au grijă ca turiștii să fie răsfățați pe toată perioada sejururilor la SPA.

Și centrele Spa din Mamaia au fel de fel de oferte pentru turiștii dornici de relaxare, de la fitness și servicii de înfrumusețare, până la tratamente terapeutice, masaje și terapii de detoxifiere.

Piata balneo și SPA din Romania generează o cifră de afaceri de aprox. 320 milioane de euro, un impuls pozitiv pentru acesta reprezentând, în special în 2019, vouchere de turism acordate de Guvern.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult