SPA

Turismul… pentru sănătate aglomerează din nou stațiunile din sudul litoralului.

Câteva dintre hotelurile care oferă servicii de wellness și SPA sunt pline ochi atât de turiști români, dar și de străini, care vin aici pentru o stare de bine și fizică, dar și… spirituală.

Turismul pentru sănătate înregistrează creşteri şi de 30 de procente, de la un an la altul, spun specialiștii, cererea pentru servicii de wellness și SPA cunoscând o ascensiune neașteptată în pandemie. Așa se face că acum centrele Spa și bazele de tratament din Eforie Nord sunt pline ochi de turiști care caută vindecare și pentru trup, dar și pentru suflet.

Wellness însumează activități care împiedică îmbolnăvirile, îmbunătățesc sănătatea și sporesc calitatea vieții, spun cei care au grijă ca turiștii să fie răsfățați pe toată perioada sejururilor la SPA.

Și centrele Spa din Mamaia au fel de fel de oferte pentru turiștii dornici de relaxare, de la fitness și servicii de înfrumusețare, până la tratamente terapeutice, masaje și terapii de detoxifiere.

Piata balneo și SPA din Romania generează o cifră de afaceri de aprox. 320 milioane de euro, un impuls pozitiv pentru acesta reprezentând, în special în 2019, vouchere de turism acordate de Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…