joi, 13 iunie, 2024
Home Utilitare Centru de Evidență a Persoanelor la Topraisar

Centru de Evidență a Persoanelor la Topraisar

de Redacția Dotto

Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța anunță înființarea unui nou Serviciu Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor în comuna Topraisar. Potrivit unei Hotărârii a Consiliului Județean Constanța, comunele Topraisar, Mereni, Bărăganu și Amzacea au fost relocate la SPCLEP TOPRAISAR, desprinzându-se de la SPCLEP Techirghiol și Negru-Vodă. Noul serviciu este deja operațional și funcționează în sediul primăriei comunei Topraisar, din strada Școlii nr. 51. Acesta va deservi aproximativ 13.000 de cetățeni. Scopul principal este de a facilita accesul localnicilor la eliberarea actelor de identitate și a certificatelor de stare civilă, reducând necesitatea deplasărilor lungi.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult