marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Centrul de vaccinare Constanța, deschis zilnic

Centrul de vaccinare Constanța, deschis zilnic

de Redacția Dotto
Delta

Crește incidența la Constanța și numărul cazurilor de coronavirus, astfel că singura variantă pe care o recomandă medicii este imunizarea. Centrul de vaccinare din cadrul Pavilionului Expozițional funcționează în fiecare zi a săptămânii după următorul program pe care îl vedeți afișat pe ecran.

În paralel, echipa mobilă acționează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile. Orice informație legată de activitatea de vaccinare la centrul de la Pavilionul Expozițional poate fi obținută la numărul de telefon 0241.484.724.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult