impozite

Locatarii din blocul care a luat foc cer autorităților să fie scutiți de plata impozitelor pe locuințe, anul viitor.

Odată cu acest dezastru ies la iveală detalii alarmante despre modul în care a fost ridicat blocul și avizele emise și sunt discutate și mai multe scenarii despre motivul incendiului. În calcul este luată și o răzbunare.

Ședință aprinsă între locatari și autorități la blocul care a luat foc în Km 5. Însă pierderile suferite de oameni sunt atât de mari încât nici nu mai știu pe cine să tragă la răspundere . Vor ca locuințele lor să fie racordate la utilități cât mai repede pentru că fără apă și curent electric nu pot renova nimic. Mai grav este însă faptul că în unele locuințe trebuie sparți pereții pentru că numai așa se vede ce conducte sau cablurile electrice sunt distruse.

Incendiul scoate la lumină detalii șocante despre cum a fost construit blocul. Oamenii susțin că imobilul era prevăzut cu 5 etaje plus unul tehnic. Chiar și așa la etajul tehnic au fost amenajate locuințe care nu apar însă în documentele de la primărie, deși proprietarii lor spun că atunci când le-au achiziționat în acte erau trecute drept apartamente de locuit.

Sunt și scenarii despre motivul incendierii blocului. Unii locatari vorbesc despre o răzbunare a băiatului de 15 ani. Acesta ar fi fost dat afară dintr-un centru de plasament, iar acum ar fi încercat să se răzbune pe cea care a luat această decizie și care ar fi locuit în acest bloc. Alții spun că recipientele folosite la incendiere ar fi fost uitate acolo de către firma care se ocupa cu întreținerea spațiilor verzi din zona.

Începând de astăzi este activ un cont bancar unde cei care doresc să ajute vor putea face donații. Banii vor fi folosiți pentru renovarea și reabilitarea blocului. Contul bancar este deschis la Banca Transilvania pe numele Asociației de proprietari Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu nr. 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dobrogea sub avertizare de vreme rea

Vești proaste de la meteorologi. În Dobrogea vin ninsorile, iar vântul va sufla cu putere.…