vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Cercetat pentru braconaj piscicol

Cercetat pentru braconaj piscicol

de Andreea Bălan

Un bărbat a fost depistat de polițiștii de frontieră în timp ce desfășura activități de braconaj piscicol pe lacul Babadag.

Bărbatul se afla într-o ambarcațiune pneumatică și pescuia fără drept, cu unelte confecționate din fir textil și mono-filament. Asupra lui au fost găsite și 45 de kg de pește.

Plasele în lungime totala de 370 metri și barca folosită au fost ridicate în vederea confiscării, cantitatea de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar bărbatul a fost condus la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult