marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

Cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

de Redacția Dotto

La data de 11 octombrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, bănuit pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

Din cercetările efectuate a rezultat că bănuitul ar fi deținut și comercializat în mod repetat, în perioada octombrie 2022 – octombrie 2023, droguri de risc și mare risc: canabis, ecstasy și 3-CMC, cunoscut sub numele de cristal. În schimbul drogurilor ar fi primit sume cuprinse între 300 și 600 de lei, anunță IPJ Constanța.

„În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința acestuia, au fost descoperite și ridicate aproximativ canabis, semințe și fragmente vegetale de canabis, cristal 3-CMC, drog de mare risc, un cântar de precizie, precum și alte mijloace de probă”, transmit oamenii legii.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea bănuitului, pentru 24 de ore, iar astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare a preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult