Cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

La data de 11 octombrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, bănuit pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

Cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

Din cercetările efectuate a rezultat că bănuitul ar fi deținut și comercializat în mod repetat, în perioada octombrie 2022 – octombrie 2023, droguri de risc și mare risc: canabis, ecstasy și 3-CMC, cunoscut sub numele de cristal. În schimbul drogurilor ar fi primit sume cuprinse între 300 și 600 de lei, anunță IPJ Constanța.

„În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința acestuia, au fost descoperite și ridicate aproximativ canabis, semințe și fragmente vegetale de canabis, cristal 3-CMC, drog de mare risc, un cântar de precizie, precum și alte mijloace de probă”, transmit oamenii legii.

Cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea bănuitului, pentru 24 de ore, iar astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare a preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…