duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Cercetați penal pentru furt de cupru

Cercetați penal pentru furt de cupru

de Redacția Dotto
cupru

Doi bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce furau materiale din cupru din sediul unei societăţi comerciale din Portul Constanța.

Polițiștii de la Garda de Coastă spun că aceștia au încărcat materialele din cupru într-un autoturism și au încercat apoi să fugă din Port. A fost opriți însă la timp de comisarii Gărzii de Coastă, care au confiscat din mașină 54 de kg de cupru.

Cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 30 de ani, au declarat că au demontat mai multe echipamente de la o societate din zonă şi intenţionau să vândă metalul. Cercetările au demonstrat însă că bărbații au furat materialele de la o societate din Port și s-au ales cu dosar penal pentru furt.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult