Cercetați pentru trafic de droguri

Captură impresionantă a polițiștilor de la Serviciul Antidrog Constanța! 573 de comprimate de ecstasy, aproximativ 95 de grame de cannabis și 60 de grame de rezină de cannabis și alte zeci de grame de substanțe halocinigene au confiscat aceștia din mai multe apartamente din județul Constanța.

Ei au pus în aplicare nu 42 de mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora 33 de persoane au fost conduse la sediu, pentru audieri. Din locuințele suspecților de trafic de droguri oamenii legii au mai ridicat instrumente folosite pentru cântărirea, porționarea și ambalarea drogurilor, 32 de telefoane mobile, peste 20 de mii de lei, 2.400 de euro și 2.000 de lire sterline, dar și alte probe.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a 14 bărbați și a unuia în lipsă, cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe noi cu proprietăți psihoactive. Ieri, 13 dintre ei au fost arestați preventiv.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, din IPJ, din Serviciului de Combatere a Criminalitățiii Organizate Porturi Maritime Constanța, Tulcea, precum și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…