sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News Cheful de petrecere al constănțenilor nu ține cont de restricțiile impuse de pandemie

Cheful de petrecere al constănțenilor nu ține cont de restricțiile impuse de pandemie

de Redacția Dotto

Cheful de petrecere al constănțenilor nu ține cont de restricțiile impuse de pandemie. Amenzi și sancțiuni de peste 80 de mii de lei au avut de plătit cei care au participat la evenimente sau care nu au respectat regulile impuse de staeea de alertă.

Mai precis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au descins la un club și în mai multe localuri din Constanța și din stațiunea Mamaia. Au fost legitimate aproximativ 220 de persoane și au fost controlate 21 de societăți comerciale. Într-un pub și într-un local dedicat pariurilor sportive, mai multor persoane li s-a permis accesul deși nu aveau certificat verde, în alte două localuri a fost depășit programul de funcționare impus în această perioadă, iar în incinta unui fost club din stațiunea Mamaia, la ora 2 noaptea, era în plină desfășurare o petrecere privată ilegală în pandemie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult