Chindia - Viitorul 1-1
HomeSportChindia – Viitorul 1-1, o partidă cu două reprize diametral opuse
Sport - sâmbătă 12 decembrie 2020

Chindia – Viitorul 1-1, o partidă cu două reprize diametral opuse

Viitorul a început în forţă partida, dominând jocul copios. Conform cursului jocului, constănţenii au deschis scorul în minutul 14. Gabi Iancu, găsit excelent în careu de Dussaut, a pus latul din 12 metri, iar șutul „decarului” a fost deviat de Martac, suficient de mult pentru ca Aioani să nu mai poată interveni. 

Băieții lui Rednic au controlat partida fără drept de apel până în minutul 36, atunci când portarul constănţean a fost eliminat pentru un fault de amator în afara careului. Valentin Cojocaru a fost driblat de Daniel Popa, scăpat pe contraatac, şi a ales să îl placheze, primind cartonaşul roşu.

Cu un om mai puțin pe teren, Viitorul a cedat din punct de vedere fizic după pauză, iar Chindia, a început să preseze. În minutul 63, Neguţ îi pasează lui Daniel Florea care egalează cu un şut din careu, la capătul unei acțiuni în care apărarea Viitorului a acuzat din plin inferioritatea numerică. 

Gazdele au fost extrem de aproape de victorie în minutul 88. Martac, din câțiva metri ratează incredibil şi trimite în transversală.

O partidă cu două reprize diametral opuse, în care Viitorul a controlat autoritar primele 45 de minute, în timp ce gazdele, profitând de eliminarea lui Cojocaru, au au pus tot mai multe probleme în repriza secundă.

Pentru trupa lui Mircea Rednic urmează meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Iura Cureleac, ucraineanul care câștigă medalii pentru România

El este ucraineanul care câștigă medalii pentru România! Iura Cureleac, un pugilist de apr…