Chindia - Viitorul astăzi de la ora 19:30, în direct la Look Plus HD
HomeSportChindia – Viitorul astăzi de la ora 19:30, în direct la Look Plus HD
Sport - sâmbătă 12 decembrie 2020

Chindia – Viitorul astăzi de la ora 19:30, în direct la Look Plus HD

Astăzi debutează Mircea Rednic pe banca constănţenilor. Acesta ar fi trebuit deja să bifeze un meci oficial ca antrenor al Viitorului însă duelul cu FC Hermannstadt programat etapa trecută a fost amânat ca urmare a focarului de coronavirus de la sibieni. Pentru Rednic acest lucru ar putea constitui un mare avantaj pentru că a avut timp suficient pentru a-și cunoaște mai bine noii elevi.

Dacă Viitorul este una dintre cele mai ofensive echipe ale campionatului cu 17 goluri marcate, în schimb Chindia este cea mai pragmatică echipă a Ligii 1, cele 15 puncte fiind obținute de elevii lui Săndoi cu doar 7 goluri marcate, punctul forte al târgoviștenilor fiind defensiva cu doar 9 goluri primite, mai bine la acest capitol stând doar Universitatea și CFR Cluj.

Chindia Târgoviște are o singură victorie în ultimele cinci etape, 1-0 cu Craiova, interval în care a suferit trei înfrângeri, cu UTA, FCSB și Sepsi, și a înregistrat o remiză, runda trecută cu Astra, la Giurgiu.

De partea cealaltă, Viitorul a pierdut runda trecută cu Clinceni, dar înainte de acest joc a avut șapte meciuri consecutive fără înfrângere, patru victorii, dintre care una la masa verde, cu Poli Iași, și trei remize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Răzvan Grădinaru, noul jucător al FC Viitorul

Mijlocașul Răzvan Grădinaru este noul jucător al formației FC Viitorul Constanța. În vârst…