duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Chirurgul vedetelor vrea în libertate

Chirurgul vedetelor vrea în libertate

de Redacția Dotto
Chirurgul vedetelor vrea libertate

Medicul vedetelor vrea sa fie cercetat in stare de libertate

Medicul vedetelor este acuzat ca a mutilat cel putin 10 femei a contestat masura controlului judiciar decisa de procurorii constanteni acum o saptamana. Procurorii i-au interzis și să mai opereze. Maine la ora 11 medicul se va prezenta in fata magistratilor de la judecatoria Constanta si va incerca sa ii convinga sa ii ridice si masura controlului dar si restrictia medicala. 

Doctorul Husein Samieeh, specialist în chirurgie plastică, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și evaziune fiscal. Anchetatorii spun că în perioada august 2020 – ianuarie 2024, el a efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora 10 paciente ar fi avut de suferit. După multe dintre intervenții au apărut infecții, iar femeile au avut nevoie de tratamente de refacere. Vorbim de implanturi mamare sau de botox. In plus, medical se pare că nu incheia contracte de prestari servicii cu pacientele si nici nu inregistra documentele in contabilitate. Asa s-a ajuns la un prejudiciu de 2 milioane de euro. Anchetatorii au extins cercetările și pentru corupere sexuala și rele tratamente aplicate minorului, doctorul fiind suspectat ca ar fi întreținut raporturi sexuale cu soția lui în fața copilului lor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult