Chițac a făcut bilanțul primei luni
HomeNewsChițac a făcut bilanțul primei luni de mandat
News - vineri 4 decembrie 2020

Chițac a făcut bilanțul primei luni de mandat

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a făcut astăzi un bilanț al activității sale, de când se află la cârma orașului. În cadrul unei conferințe de presă, edilul a afirmat că mizează pe atragerea fondurilor europene pentru a dezvolta orașul. De asemenea, a mai spus că orașul de la malul mării va primi 200.000 de măști faciale de protecţie, de unică folosinţă și 4 mii de teste rapide din Taiwan, care vor ajunge în perioada imediat următoare.

Vergil Chițac a tras linie după prima lună de când a fost ales primar și a făcut un bilanț.

Vergil Chițac:

A trebuit să semnez multe, enorm de multe foi…

Subventionăm…..dintr-un buget de 500 de milioane de lei, venituri proprii.Dacă mai adugăm si salarii ne ramane o plaja foarte mică de investiții, de dezvoltare„.

Vergil Chițac spune că va acorda o mare importanță investițiilor cu ajutorul fondurilor europene. În contextul în care 30% din bugetul orașului merg numai pe subvenții, singura variantă pentru dezvoltare sunt banii europeni.

De asemenea, Vergil Chițac Primăria a declarat că PrimăriaConstanța va primi 200.000 de măști faciale de protecţie, de unică folosinţă și 4 mii de teste rapide din Taiwan, care vor ajunge în perioada imediat următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Mai puține cazuri de răceală și gripă față de sezonul precedent

În fiecare an, milioane de oameni sunt „victime” ale răcelii, mai ales copiii, care merg l…