Chiţac, lămuriri pe facebook

Primarul Vergil Chiţac, a transmis printr-o postare pe facebook modificările care ar urma să fie făcute referitor la Regulamentul Parcărilor Publice din Constanţa.

Edilul spune că va menține gratuitatea parcării pe timp de noapte, dar și că va introduce noi abonamente pentru zonele 0 și 1. Postarea a generat sute de comentarii ale constănțenilor nemulțumiți de activitatea municipalității. Acesta a scris, citez:

„Dragi constănțeni, așa cum am promis, am reunit reprezentanții partidelor politice din Consiliul Local, în două întâlniri succesive, pentru a modifica Regulamentul parcărilor publice din Constanța. Pe scurt, câteva dintre modificările propuse:
– Menținem gratuitatea parcării, în intervalul orar 19:00-09:00, în weekend și de sărbătorile legale;
– Introducem noi abonamente pentru zona 0 și zona 1, abonamente zilnice și săptămânale, la valori mult mai mici decât dacă s-ar plăti tariful orar;
– Introducem abonamente anuale pentru toate zonele.
Nu vom neglija însă vocea dumneavoastră, a tuturor constănțenilor. Înainte de a fi supus aprobării consilierilor locali, forma modificată a regulamentului va fi supusă dezbaterii publice. În câteva zile, proiectul va fi urcat pe site-ul Primăriei Constanța.
Vă mulțumim pentru implicare și așteptăm opiniile dumneavoastră”
, a transmis primarul Vergil Chiţac.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autobuze electrice, pe străzile Constanței

După o săptămână de teste, din acest weekend, constănțenii se pot plimba cu autobuzele ele…