Chițac: ”Mai puține beculeţe, mai mult respect pentru adevăratele priorități!”
HomeNewsChițac: ”Mai puține beculeţe, mai mult respect pentru adevăratele priorități!”
News - joi 3 decembrie 2020

Chițac: ”Mai puține beculeţe, mai mult respect pentru adevăratele priorități!”

Primarul Constanței, Vergil Chițac aduce clarificări în ceea ce privește iluminatul festiv cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Orașul nu va fi luminat în spiritul sărbătorilor, fiindcă reprezintă o risipă financiară.

În timp ce alte oraşe din România au inaugurat iluminatul festiv pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă, primarul Vergil Chiţac a anunțat pe pagina sa de socializare că atmosfera de sărbătoare va lipsi de pe străzile municipiului Constanţa.


Primarul Vergil Chițac:
Într-un an în care sărbătorile sunt umbrite de pandemie, într-un an în care ne dăm seama că prioritățile primăriei ar fi trebuit să fie altele, refuz să cheltuim în continuare sume importante de bani pentru luminițele de sărbători. Spitalul de Boli Infecțioase, școlile și liceele, terenurile de sport și parcurile ar fi arătat altfel dacă bugetul acestei instituții ar fi avut alte priorități! Este un an în care decesele umbresc viața cotidiană și ne arată câte lipsuri avem. Nu sunt paturi în spitale, nu sunt măști si mănuși suficiente, ne lipsește personalul medical, așadar nu cred că putem vorbi de cheltuirea a peste 1 milion de euro pentru decorațiunile de sărbători. Mai puține beculete, mai mult respect pentru adevăratele priorități!”.

Vergil Chiţac a cerut ajutorul unor firme private pentru a amenaja anumite zone cu luminiţe în câteva locuri din oraş. Astfel 5 brazi vor fi amplasați în parcul Arheologic, în parcul de la Gara CFR, în parcul de la Casa de Cultură, în cel din Poarta 6 și în zona CET, la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei.  Mai mulți agenți economici vor împodobi Parcul Tăbăcărie, o zonă din parcul de la Gara CFR, intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, precum și zona din fața Școlii de înot Gheorghe Oancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Străzi fără treceri de pietoni în municipiul Constanța

Situație bizară pe două străzi din municipiul Constanța. Prin lipsa trecerilor pentru piet…