V. Chițac: ”Nu voi sista finanțarea pentru FC Farul”

Primarul Constanței Vergil Chițac a prezentat astăzi pe o rețea de socializare proiectul unui nou parc de 4 hectare, care va fi construit în zona de sud a orașului, între Șoseaua Mangaliei și cartierul Veterani.

“Sunt încântat să anunț că am finalizat etapa de temă de proiectare și studiile de teren geotehnic și topografic. Urmează proiectarea și, ulterior, execuția, care sperăm să fie demarată în luna septembrie”, a scris Chițac. Noul parc va avea spații de recreere, alei, locuri de odihnă, terenuri de joacă, iluminat public, zone pentru practicarea sportului în aer liber și altele asemenea, promite primarul, care mai spune că în parc vor fi amenajate și zone verzi pentru lectură în aer liber și un spațiu cultural de tip cinematograf – teatru și că ia în calcul și posibilitatea amenajării unor spații comerciale. Pe lângă parcul din zona Veterani, administrația locală mai are proiecte pentru două noi mari parcuri în zona Tomis Plus și în zona Bd. Tomis, pe malul lacului.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…