marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Chițac promite un nou spital

Chițac promite un nou spital

de Ileana Gheorghiu
Chițac promite un nou spital

Constanța va avea un spital nou, după 30 de ani. Cel puțin asta promite, primarul Vergil Chițac pe pagina sa de socializare. Este vorba de Spitalul Municipal Policlinic, care ar urma să fie ridicat pe Bd. Ferdinand în apropierea actualului Spitalul De Boli Infecțioase.

Vergil Chițac spune că a încheiat contractul pentru proiectare astfel încât să poată fi depusă cererea de finanțare din PNRR. Conform proiectului, spitalul va avea un secție de primiri urgențe, un ambulatoriu, bloc operator centralizat, dar și o cafenea. Toate secțiile vor fi prevăzute cu saloane cu 1-2 paturi și grup sanitar. Blocul operator va avea 4 săli de intervenție și salon ATI cu 15 paturi. Vor fi amenajate parcări pentru vizitatori și pentru personal, spații verzi și alei pietonale.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult