miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate CIA: România a devenit țară sursă de canabis. Marijuana este cultivată în Bărăgan

CIA: România a devenit țară sursă de canabis. Marijuana este cultivată în Bărăgan

de Redacția Dotto

România este o țară sursă de canabis, informează cel mai recent raport făcut de specialiștii CIA. Agenția Națională Antidrog confirmă și transmite că aproape jumătate din captura de canabis din țara noastră este produsă local.

Pe marginea plantațiilor agricole cu porumb sau floarea-soarelui din Bărăgan pot fi văzute câmpuri întregi cu marijuana sau cânepă. În raportul de activitate pe 2021 al Agenției Națională Antidrog este declarat că “iarba de canabis prezintă o disponibilitate în creştere, numărul de capturi fiind de aproape trei ori mai mare față de acum 10 ani”.

De curând, specialiștii serviciului de informații externe ale Statelor Unite ale Americii, CIA, au modificat în raportul de țară despre România datele referitoare la drogurile ilicite. România este acum “ţară sursă de cannabis”, devansând evaluarea din 2020 când eram “punct major de transbordare pentru heroină”. 

Din 1992, Cannabis Sativa, a fost trecută de autoritățile din România pe lista plantelor pentru care trebuie autorizații speciale de cultivare. 
 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult