joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Cicliștii constănțeni, participă în aceste zile la Arad

Cicliștii constănțeni, participă în aceste zile la Arad

de Redacția Dotto

Cicliștii Brigitte Belu, Matei Paris și antrenorul Filip Grigorescu participă, la finalul acestei săptămâni, la întrecerile celei de-a doua etape din Cupa României de Șosea, care se desfășoară la Arad, în cadrul competiției „Ziridava Road Race”. Sportivii de la CSM Constanța, ambii cadeți, vor lua startul sâmbătă, 1 Iunie, la ora 10.00, în proba de contratimp individual, pe distanța de 4km, între localitatea Șiria și Vârful Curcubata. Duminică, 2 Iunie, la ora 10.00, se va da startul în proba de fond, care se va desfășura pe o distanță de 115km, între Arad și Sânnicolau Mic. Rezultatele din cele două probe se cumulează și contează pentru clasamentul final.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult