marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Cinci persoane, la spital, în urma unui accident

Cinci persoane, la spital, în urma unui accident

de Ileana Gheorghiu

Accident teribil în județul Constanța. 5 persoane au ajuns, ieri după amiază, la spital după ce mașinile în care se aflau s-au izbit puternic.

Printre victime se numără și un copil. Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Lumina, iar în accident au fost implicate trei autoturisme. Pentru a acorda ajutor victimelor și a afla detalii despre producerea accidentului, la fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, și ale Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult