vineri, 24 mai, 2024
Home Sport Ciprian Marica reacţie furtunoasă după scandalul de rasism din Champions League

Ciprian Marica reacţie furtunoasă după scandalul de rasism din Champions League

de Redacția Dotto
Ciprian Marica reacţie furtunoasă după scandalul de rasism din Champions League
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Ciprian Marica este de părere că acestui incident neplăcut i s-a dat o amploare exagerată.

Fostul mare atacant din naţionala Romaniei recunoaşte greăeala lui Sebastian Colţescu, însă nu înţelege cum de totul s-a putut transforma într-un scandal atât de uriaş.

Din punctul de vedere al lui Ciprian Marica, cazul lui Colţescu nu defineşte problema reală a rasismului în lume:

Coltescu a gresit! Dar de la asta pana a i se da o dimensiune planetara unei erori de exprimare, e cale lunga. S-a facut un circ incredibil cu retragerea de pe teren, cu refuzul de a mai juca fotbal!

Sa fim seriosi, rasismul exista, e de condamnat in orice situatie, dar nu despre rasism e vorba in cazul nefericitului Coltescu, S-a grabit, a gresit, dar e prea mult!

Stiu ce spun, fiindca, spre exemplu, in cariera mea n-am vazut nici o reactie cand noi, romanii, eram facuti tigani pe afisele meciurilor oficiale la Paris. Si in atatea si atatea situatii, in meciuri din Champions League, in jocuri cu vizibilitate mare.

Aloooo, domnilor fotbalisti si oficiali, ati facut show in seara asta! Din pacate pornit de la o greseala de exprimare a lui Coltescu, asa cum am mai spus, intr-un dialog in romana cu colegul lui, nu i s-a adresat unui jucator sau antrenor. Cu acest gen de spectacol chiar se duce in derizoriu lupta contra rasismului, se aduce un deserviciu celor care chiar fac eforturi serioase pe acest plan.

Avem noi, romanii, multe probleme, dar asta cu rasismul nu!”, a scris Marica pe pagina sa de Facebook.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult