vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate CJC: Proiect pentru creșterea calității în administrație

CJC: Proiect pentru creșterea calității în administrație

de Redacția Dotto

Consiliul Județean Constanța anunță lansarea unui proiect ce are ca scop implementarea unui sistem de management al calității în administrația județeană.

La conferință au participat și cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Constanța, dar și secretarul general al județului. Președintele CJC, Mihai Lupu a transmis câteva cuvinte despre obiectivul acestui proiect și anume creșterea performanței în administrația publică prin care 20 de angajați își vor dezvolta abilitățile. Proiectul valorează 480.000 de lei, iar durata de desfășurare este de 14 luni.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult