marți, 16 aprilie, 2024
Home Politică CJC solicită mobilizare pentru Ucraina

CJC solicită mobilizare pentru Ucraina

de Andreea Bălan
Corpul de Control trimis la Serviciul Clinic de Anatomie Patologică

Președintele Consiliului Județean și primarul Constanței, s-au întâlnit astăzi cu translatorii de limbă ucraineană, mobilizați la Pavilionul Expozițional, unde se strâng donații și se oferă asistență refugiaților din Ucraina.

Mihai Lupu le-a mulțumit tinerilor pentru implicarea lor și le-a solicitat să întindă în continuare o mână de ajutor celor care au nevoie de ajutor și nu cunosc limba română sau engleză. Mihai Lupu și Vergil Chițac au verificat și fluxul de lucru din cadrul centrului de colectarea donațiilor și s-au asigurat că bunurile pleacă acolo unde este nevoie de ele. Vă reamitim că toți cei care doresc să facă donații pentru refugiații din Ucraina pot suna la numărul unic 0727847123, pus la dispoziție de Consiliul Județean.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult