CJC va construi un acvariu în incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii

APM dă undă verde: CJC va construi un nou acvariu în incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. În acest sens a înaintat către instituția abilitată de mediu memoriul de prezentare al proiectului.

Autoritatea competență de mediu decide că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de avizare pentru „Construirea, organizarea și dotarea unui nou acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța”, care va fi amplasat pe bulevardul Mamaia, nr. 255, municipiul Constanța.

Precizăm faptul că, CJC a obținut în luna noiembrie 2021, Certificatul de Urbanism cu numărul 3572 pentru construirea, organizarea și dotarea unui nou acvariu în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Actul este valabil doi ani. Se propune, astfel, construirea unei clădiri cu regimul de înălțime de D+P+1Etaj+Etaj tehnic, cu funcțiunea de acvariu. Se va amenaja un teren în jurul investiției, alei pietonale, alei carosabile și spații verzi. Clădirea va avea o suprafață construită de aproximativ 2.830 mp, cu un circuit vizitabil de minimum 270 ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autobuze electrice, pe străzile Constanței

După o săptămână de teste, din acest weekend, constănțenii se pot plimba cu autobuzele ele…