vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate CNA a decis prelungirea licenței DOTTO TV

CNA a decis prelungirea licenței DOTTO TV

de Redacția Dotto

Vești bune pentru televiziunea DOTTO TV. Consiliul Național al Audiovizualului a decis, astăzi, în unanimitate, prelungirea licenței postului pentru o perioadă de șapte ani.

DOTTO TV va avea un program consistent și diversificat, care să ofere un mix de evenimente sportive, emisiuni informative și dezbateri. Emisiunile și transmisiunile vor fi de înaltă calitate, cu producție și realizare la cel mai înalt nivel, pentru a crește gradul de satisfacție al telespectatorilor. Vom atrage în grupajele de știri ale DOTTO TV și în emisiuni personalități puternice și experți în sport. Telespectatorii urmăresc televiziunile de sport nu doar pentru evenimente, ci și pentru a asculta opiniile și analizele experților. DOTTO TV va avea un program TV bine structurat și va acoperi evenimentele sportive importante pe plan local: competiții, turnee, pentru a atrage și a menține audiența.

În plus față de evenimentele sportive, telespectatorii vor vedea interviuri cu sportivi și antrenori și reportaje exclusive cu sportivi de top. Vom organiza evenimente sportive împreună cu diverși partenerii și le vom transmite live pe canalul DOTTO TV. Vom colabora cu analiști și experți cu experiență, care vor furniza informații valoroase pentru telespectatori. DOTTO TV va avea o prezență puternică și pe social media.

Vom folosi rețelele sociale pentru a promova programul TV, pentru a interacționa cu audiența și pentru a oferi conținut suplimentar, cum ar fi interviuri scurte și momente din culise.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult