miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Coadă de tiruri pe 10 kilometri, pe A4

Coadă de tiruri pe 10 kilometri, pe A4

de Redacția Dotto

Atenție, dacă circulați pe Autostrada spre Constanța. Banda de urgență de pe A2 spre A4, în direcția Port Agigea este blocată. Sunt sute de tiruri încărcate cu cereale, care așteaptă să intre în Portul Constanța.

Coada se întinde pe cel puțin 10 kilometri, iar nervii șoferilor sunt întinși la maximum. Ei spun că așteaptă de ore întregi să intre în port pentru a descărca marfa pe care o transportă. De la izbucnirea războiului din Ucraina, numărul de tiruri încărcate cu cereale ce așteaptă să intre în Portul Constanța a crescut într-un mod alarmant.

Fiind acum și sezonul recoltei numărul acestora aproape că s-a dublat. Sutele de camioane care aglomerează Autostrada au devenit o imagine obișnuită în zona portuară. Autoritățile lucrează pentru a gestiona această criză, dar se confruntă cu provocări semnificative. Operatorii de tiruri sunt, de asemenea, îngrijorați, văzându-și afacerile afectate de timpul de așteptare excesiv și de costurile asociate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult