SEDIU SPIT

Cozi astăzi la noul SPIT din centrul orașului pentru plata taxelor și impozitelor locale. Cei care obișnuiau să-și achite taxele la agenția fiscală nr. 3 situată pe Str. Sulmona în Peninsulă, au fost redirecționați către noua locație a sediului SPIT din Tomis Mall.

Tot aici funcționează și serviciul pașapoarte, iar constănțenii spun că noua locație este una mult mai prietenoasă, cu condiții mai bune.

Începutul anului 2022 a venit cu o nouă locație pentru plata taxelor și impozitelor. Sediul SPIT care funcționa pe strada Sulmona în zona peninsulară s-a mutat în Tomis Mall. Agenția funcționează într-un open space, iar oamenii spun că spațiul arată mai bine decât cel din vechea agenție.

Constănțenii s-au prezentat deja la noile birouri pentru a-și achita dările către stat, iar cei care își plătesc taxele și impozitele până la data de 31 martie, beneficiază și de o reducere de 10%.

La birourile din Tomis Mall, programul de lucru cu cetățenii este de luni până miercuri și vineri de la 8:30 – 16:30 și joi de la 08:30 – 18:30. Contribuabilii se pot adresa ghișeelor de aici pentru înregistrări și scoateri din evidențele fiscale, depuneri/eliberări certificate de atestare fiscală, consiliere fiscală, recalculări impozite și taxe, înregistrare rapoarte de evaluare, emitere înștiințări de plată/ decizii de impunere, iar plățile se vor efectua la casieriile amplasate într-o zonă securizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Spa-urile de la mare, pline ochi de turiști

Constanța, cea mai populară destinație turistică din România, în timpul verii, a devenit f…