vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Coadă la vaccin, în mall

Coadă la vaccin, în mall

de Redacția Dotto
mall
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Coadă la vaccinare, astăzi, în jurul prânzului, la punctul deschis în mall-ul din Parcul Tăbăcăriei. În imaginile pe care le-am primit de la un telespectator DOTTO TV se vede cum zeci de oameni, majoritatea tineri, stau la rând pentru a se imuniza împotriva COVID-19.

Centrul de vaccinare din mall va funcționa până la sfârșitul lunii octombrie, iar vaccinurile folosite aici sunt produse de Pfizer – BioNTech și Johnson and Johnson. În ultimele 24 de ore, la Constanța, au fost raportate 678 de noi cazuri de COVID-19, incidența pe municipiu crescând la 11,08 la mia de locuitori. La ATI mai sunt cinci paturi disponibile, trei dintre acestea la Spitalul de Urgență Constanța și alte două la Spitalul din Medgidia. Dacă și dumneavoastră aveți informații și imagini care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le trimiteți pe adresa redacție@dottotv.ro.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult