vaccinare

Prezentarea obligatorie a Certificatului Verde aglomerează centrele de vaccinare de la Constanța. Numai la Pavilionul Expozițional s-au imunizat astăzi peste o mie de constănțeni. Cei mai mulți oameni au venit în prima parte a zilei, când la centrul de vaccinare s-au format și cozi.

De astăzi, în România se administrează și doza de rapel “booster”. Acesta se adresează persoanelor imunizate cu Pfizer sau Moderna pentru care au trecut cel puțin șase luni de la schema completă de vaccinare.

333 de cazuri de COVID-19 la Constanța în ultimele 24 de ore și o serie de restricții printre care și obligativitatea prezentării Certificatului Verde la intrarea în restaurante, cinematografe, food court-uri, evenimente publice sau private.

Noile reguli au golit restaurantele, dar au aglomerat centrele de vaccinare. La Pavilionul Expozițional, oamenii au stat astăzi la cozi.

La cozi s-au așezat și constănțenii care s-au vaccinat cu schema completă Moderna sau Pfizer și care au dorit și doza booster, disponibilă de astăzi și în România.

Printre cei care s-au imunizat cu cea de-a treia doză de vaccin s-a numărat și Președintele Senatului UMC, Cornel Panait.

Tot astăzi s-a imunizat cu a treia doză de vaccin și Prefectul Constanței, Silviu Coșa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Bariera de la Judecătorie, desființată

A dispărut bariera din centrul Constanței care bloca accesul mașinilor în zona Judecătorie…