duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Cod galben de caniculă pe litoral

Cod galben de caniculă pe litoral

de Redacția Dotto

Deși este doar cod galben de caniculă la mare, iar litoralul nu se prăjește ca restul țării, căldura este sufocantă, umiditatea fiind uriașă. În mijlocul ziei, sa stai pe plajă este moarte curată. Mulți se încăpățânează însă să nu piardă nicio oră de plajă, iar apoi pătimesc din cauza arsurilor. La orele pranzului nimeni n-ar trebui sa fie afara, dacă nu este obligat de împrejurări. Este momentul din zi cand radiatia ultravioleta e maxima, si nicio crema nu ne fereste organismul de actiunea lor. In zilele toride de vara , medicii spun ca chiar si pe plaja trebuie sa avem o umbrela sau un cort, pentru ca, daca soarele este foarte puternic, trebuie sa evitam expunerea la soare. Loţiunile şi cremele cu factor de protecţie solară trebuie alese în funcţie de tipul de piele pe care îl avem are fiecare dintre noi. Astfel, persoanele cu pielea foarte deschisă la culoare este indicat să folosească măcar în primele 4-5 zile creme cu factor de protecţie 5o, iar ulterior, pot opta pentru un factor 2o sau 3o.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult