duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Cod galben de ceață pe litoral. Vizibilitatea, sub 50 de metri

Cod galben de ceață pe litoral. Vizibilitatea, sub 50 de metri

de Redacția Dotto

Litoralul s-a trezit în această dimineață sub o pătură imensă de ceată densă. Fenomenul meteorologic a început să se manifeste încă din zori, reducând vizibilitatea și creând un peisaj misterios la malul mării.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere și localnici au arătat contururi vagi ale clădirilor și ale promenadei. Autoritățile au emis avertismente pentru șoferi, îndemnând la prudență sporită și la respectarea regulilor de circulație.

Din cauza valului imens de ceață și activitatea pe mare a fost dată peste cap. Autoritățile portuare au decis să suspende toate manevrele de încărcare descărcare, porturile maritime și fluviale fiind închise.

Meteorologii au transmis o avertizare tip cod galben de ceață, care este valabilă până la ora 12:00. În acest interval vizibilitatea a fost redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri în Constanța și Tulcea.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult