duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Cod galben de vânt pe litoral. Vor fi rafale de până la 70km/h

Cod galben de vânt pe litoral. Vor fi rafale de până la 70km/h

de Redacția Dotto

Vântul a pus stăpânire pe Dobrogea. Meteorologii au emis în această dimineață o atenționare cod galben de vânt puternic, valabilă până mâine la ora 21:00.

Specialiștii spun că vântul va avea intensificări temporare cu viteze de până la 65 km/h, iar pe litoral rafalele vor depăși 70 km/h. Autoritățile locale fac apel la constănțeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie. Conducătorii auto sfătuiți să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

Municipalitatea mai transmite că atât constănțenii, cât și agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la numele de telefon de mai jos.

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055 

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922 

Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271. 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult