Cod galben de vânt puternic, la Constanța

Cod galben de vânt puternic, la malul mării. Atenționarea a fost emisă de către meteorologii de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea și este valabilă astăzi, până la ora 18:00.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze cuprinse între 55-60 km/h și izolat de peste 70 km/h. Au fost suspendate manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia, atât pentru transportul maritim, cât și pentru cel fluvial, din cauza vântului puternic. Din același motiv, a fost închisă și Bara Sulina. Temperaturile însă, continuă să fie crescute pentru această dată. Constănțenii sunt sfătuiți să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor și stâlpilor, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar șoferii sunt îndemnați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055;
Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922;
Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271“ – au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…